tisdag 3 juni 2014

Budskap från naturen



Se på din inre skönhet, den är lika vacker som denna blomsteräng. Vi är många som följer med spänning ditt uppvaknande på jorden. Du är en av oss, en av en större grupp av ljusarbetare som verkar på olika håll för planeten jordens bästa genom energiarbete.

Du befinner dig där i händelsernas epicentrum. Du är förklädd till en människa med känslor och jordsliga bekymmer. Glöm inte bort ditt gudomliga ursprung som en ljusgnista i Universum. Dina krafter är större än du anar. Du står på den yttersta grenen, färdig att hoppa, färdig att ta luft under dina vingar av ljus.

Betrakta ljuset inom dig, låt det växa, låt ljuset omsluta planeten för att hjälpa den i dess uppstigning.

Var i skönhet.
Var i känslan.

Absorbera skönhet.
Absorbera solljus.
Absorbera naturens helande energi.

Låt blomdofterna rena ditt energifält. Var vän med blommor, ängsblommor och dess devor, stig in i naturens sagovärld. Genom att stå lugn och centrerad i din egen kraft kommer du att hjälpa din omgivning. Genom att sitta stilla mitt i en blomsteräng kommer du att hålla frekvensen runt omkring dig hög.

Du är ljusbärare och frekvenshållare som har arbetat i det dolda, i det tysta. Nu är det dags att utöka ditt energiarbete och dela med dig av dina många gåvor. Det som du trodde var en inåtvänd personlighet var i själva verket en skyddande omgivning till ljuset.

Du har en stor uppgift, ta den på allvar. Berätta för världen, för dina läsare om det vardagliga i andlighet, om det enkla som får stordåd att hända, om det grundläggande som många har glömt.

Gör dina ceremonier. Din plats är i naturen, i skogen, i de nordiska skogarna. Be blomsterdevor om hjälp. Bli genomskinlig. Bred ut din aura. Att få andas in frisk luft är en gåva för få förunnade. Var tacksam för den gåvan.

Du behöver inte se.
Du har direktkontakt.
Du behöver bara lyssna inåt och skriva.
Du har en gåva, använd den.

Gör det till en vana att skriva upp det som kommer till dig när du sitter alldeles ensam i naturen. Absorbera grönskan. Det sker ett energiutbyte mellan dig och naturens andar när du är i skogen. Du behöver inte göra något speciellt, du behöver bara vara i din egen kraft.

Du har varit blind.
Du har inte sett din egen inre storhet, din egen kraft.
Den är enorm, du kan förflytta berg med din tankekraft om du vill.

Var tacksam för denna stund när alla pusselbitar faller på plats. Var i ditt eget lugn och ta emot solens ljus som får dig att vibrera i en sken av guldfärgad ljus.

Vi klappar på händerna.
Vi ser dig.

Vi på andra sidan gardinen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar